top of page

Om Inge Wilms

Mit navn er Inge Wilms og jeg var indtil 2020 ansat som forsker og lektor på Københavns Universitet. Jeg har siden 2008 arbejdet med forskning inden for hjerneskade, kognition og genoptræning af kognitive færdigheder ved brug af computerteknologi.

 

Jeg har blandt andet arbejdet på Center for Hjerneskade og på Institut for Psykologi på Københavns Universitet. Du kan finde mere information om min forskning på LinkedIn eller ResearchGate.

 

Jeg tilbyder undervisning, foredrag, efteruddannelse og rådgivning inden for mine forskningområder, og jeg har særlig grundig viden og erfaring med hjerneskaden neglekt.

 

Jeg har en Ph.D. i psykologi, et sidefag i informationspsykologi (2-årigt), en BA i filosofi, en MSc i multimedieteknologi og spil. Jeg har også gennemført en lang række andre kvalificerende kurser inden for blandt andet psykologi, menneske-maskine-interaktion og coaching.

Inden jeg blev forsker, havde jeg en lang og varieret karriere i it-branchen både som softwaretekniker, programmør, leder og direktør.

Det er mit ønske at bidrage til udbredelse af viden om hjernens mekanismer og funktion til gavn for den enkeltes liv og hverdag.  

bottom of page