top of page

Forskerservices/udstyr

Forskningskonsulenterne tilbyder rådgivning og bistand til forskere eller virksomheder inden for en lang række områder. En konsulentopgave er typisk af begrænset tid og omfang og kan omfatte en eller flere serviceydelser. Nedenfor findes eksempler på typiske serviceydelser. 

Forskningsassistance – vi tilbyder akut forskningsassistance til forskere, der har behov for  forskningsassistance af kortere varighed fx. til rekruttering af forsøgspersoner, testplanlægning, dataindsamling, formatering og analyse, ansøgninger og litteratursøgning. Brug os når tiden er for kort til at oplære studerende, eller du har brug for en erfaren forsker i en fart.

Projektrådgivning – skal du i gang med et forskningsprojekt, og har du behov for rådgivning i idé-fasen eller i forbindelse med planlægning, så kontakt os. Vi behandler al information fortroligt, og du kan trygt snakke med os i alle faser af dit projekt. Vores rådgivning er baseret på mange års erfaring med projekter både inden for forskning og samt for produktudvikling i privat virksomhed. 

Supervision – er du i gang med at skrive din Ph.D. eller dit speciale, og har du brug for råd angående format og struktur, så kontakt os. Vi skriver ikke din opgave, men vi kan vejlede om fejl og mangler.

Udstyr - vi er producenter og forhandlere af udstyr til neglekttræning. Klik her for mere information 

Kontakt os for nærmere detaljer om pris og tid.  

bottom of page